Over mij

Ik ben voor jou een luisterend oor, inlevend zonder oordeel. Ik sta naast jou en help je graag bij het (her)ontdekken van jezelf, het vergroten van jouw veerkracht en/of het realiseren van persoonlijke groei.

Jacqueline
IJsseldijk

Je kan rekenen op een professionele behandeling met een persoonlijke touch in een huiselijke omgeving.

Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor jou. Ik bied je vertrouwen, rust én ruimte. Een veilige omgeving, waarin jij elk gewenst onderwerp zonder schaamte kan bespreken. Een veilige omgeving waar ruimte is voor elke emotie.

Jij krijgt mijn onverdeelde aandacht, vertrouwen en steun, zodat jij jouw eigen inzichten en krachtbronnen kan (her)ontdekken. Mijn coaching is gebaseerd op de holistische principes en mindfulness.

“Jacqueline is een heel fijne gesprekspartner. Zij heeft een luisterend oor en is oprecht. Hierdoor voelde ik mij serieus genomen. Door haar inlevingsvermogen had ik het gevoel dat zij mij echt begreep. Ze is rustig, betrouwbaar, inspirerend en gezellig. Ideale eigenschappen voor een goed gesprek, wat mij betreft.”

M.Y.

Mijn
passie voor mensen

Het menselijke aspect

In het verleden begeleidde ik vermogende particulieren en ondernemers, vanuit de financiële dienstverlening. De laatste jaren richtte ik mijn aandacht op ondernemers, die met hun onderneming in zwaar weer verkeerden. Vooral het menselijke aspect dat daarbij kwam kijken, boeide mij enorm. Voor mij een belangrijke overweging een switch te maken naar persoonlijke begeleiding van mensen als holistisch coach/counselor. De weg hiernaartoe was een spannende en leerzame tijd. Wat ik met name ervaarde, was dat ik controle kreeg over mijn eigen toekomst. Ik leerde veel en groeide als mens. Mijn grootste motivatie voor dit werk komt voort uit de liefde voor mijn medemens, jong én oud.

Persoonlijk groeien

Als holistisch coach/counselor is het mijn wens jou te helpen groeien. Samen gaan we op zoek naar een manier om jouw lichaam en geest in balans te brengen en tot één geheel te brengen. Ik help je bij het ‘luisteren naar’ én het ‘voelen bij’ jezelf. Op basis van mindfulness leer ik jou hoe je je aandacht kunt richten op het hier en nu, om daarmee jouw bewustwording te vergroten. Opnieuw vaststellen en definiëren wat nu belangrijk is voor jou als mens. Automatisch gedrag verandert in bewust gedrag en er ontstaat ruimte om opties te verkennen en uit je comfortzone te treden. De kracht vanuit jezelf halen en als mens te groeien. Dit is voor ieder mens anders. Ik coach en steun je daar graag bij.

Just Human: Niets menselijks is mij vreemd

De uitspraak van de Romeinse toneelschrijver Terentius is van alle tijden: ‘Ik ben een mens en niets menselijks is mij vreemd’. Mensen blijven elkaar verbazen met gevoelens zoals ruzie, jaloezie en wreedheid, maar ook met liefde, inzicht en schoonheid. Bij Just Human proberen wij niet te oordelen. Je bent goed zoals je bent en er is niets waarvoor je je hoeft te schamen. Per slot van rekening zijn we allemaal mensen: Just Human!

Menu sluiten