Over Just Human

fgw7293

Hoi, ik ben Jacqueline IJsseldijk

Holistisch gesprekstherapeut

Ik ben een holistisch gesprekstherapeut. Tijdens onze gesprekken sta jij centraal. Je kan rekenen op een professionele behandeling met een persoonlijke touch in een huiselijke omgeving. Ik ben voor jou een luisterend oor, inlevend zonder oordeel. Ik sta naast jou en help je graag bij het (her)ontdekken van jezelf, het vergroten van jouw veerkracht en/of het realiseren van persoonlijke groei. Samen zoeken we een, voor jouw best passende, oplossing.

Ik ben Jacqueline IJsseldijk en ben getrouwd met Michel. Wij wonen met onze drie prachtige kinderen, Luca, Nomi en Mels in Apeldoorn.

In het verleden begeleidde ik vermogende particulieren en ondernemers, vanuit de financiële dienstverlening. De laatste jaren richtte ik mijn aandacht op ondernemers, die met hun onderneming in zwaar weer verkeerden. Vooral het menselijke aspect dat daarbij kwam kijken, boeide mij het meest. Voor mij de belangrijkste overweging een switch te maken naar persoonlijke begeleiding van mensen als holistisch gesprekstherapeut. De weg hiernaartoe was een spannende en leerzame tijd. Wat ik vooral ervaarde was dat ik controle kreeg over mijn toekomst en dat ik zelf als mens groeide. Mijn grootste motivatie voor dit werk komt voort uit mijn passie voor mensen, jong én oud.

Persoonlijk groeien
Als holistisch gesprekstherapeut is het mijn passie jou te helpen groeien. Samen gaan we op zoek naar een manier om jouw lichaam en geest één te laten worden en in balans te brengen. Ik help je bij het ‘luisteren naar’ en ‘voelen bij’ jezelf. Op basis van mindfulness leren we jou, hoe je je aandacht kunt richten op het hier en nu, waarmee we jouw bewustwording vergroten. Het opnieuw vaststellen wat nu belangrijk is voor jou als mens. Automatisch gedrag verandert in bewust gedrag en er ontstaat ruimte om opties te verkennen en uit je comfortzone te treden. De kracht vanuit jezelf halen en als mens te groeien. Dit is voor ieder mens anders. Ik coach je daar graag bij.

Mijn kwaliteiten
Tijdens onze gesprekken sta jij centraal. Je kan rekenen op een professionele behandeling met een persoonlijke touch in een huiselijke omgeving. Ik ben voor jou een luisterend oor, inlevend zonder oordeel. Ik sta naast jou en help je graag bij het (her)ontdekken van jezelf, het vergroten van jouw veerkracht en/of het realiseren van persoonlijke groei. Samen zoeken we een, voor jouw best passende, oplossing.

Ik bied jou rust én een veilige omgeving, waarin elk onderwerp zonder schaamte besproken kan worden en waar ruimte is voor elke emotie. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, vertrouwen en steun, zodat jij jouw eigen inzichten en krachtbronnen kan (her)ontdekken. Mijn coaching is gebaseerd op de holistische principes en mindfulness.

Just Human: Niets menselijks is mij vreemd
De uitspraak van de Romeinse toneelschrijver Terentius is van alle tijden: ‘Ik ben een mens en niets menselijks is mij vreemd’. Toch blijven mensen elkaar verbazen met weinig verheven gevoelens zoals ruzie, jaloezie en wreedheid, maar ook met liefde, inzicht en schoonheid. Bij Just Human proberen wij niet te oordelen. Je bent goed zoals je bent. Er is niets waarvoor je je hoeft te schamen. Per slot van rekening zijn we allemaal mensen: Just Human!

 

Start typing and press Enter to search